Peeti Kallonen

(kuva: Susanna Lönnrot)

Olen Peeti ja johdan Kansnalähetyksen toimintaa Päijät-Hämeen piirin alueella. Kansanlähetyksen näky on ”Raamattu rakkaaksi – Evankeliumi kaikille”. Tähän työhön haluan antaa oman panokseni. Haluan rohkaista jokaista elämään evankeliumia todeksi ja löytämään paikkansa Jumalan perheväessä. Vapaa-ajalla uppoudun kirjojen ääreen, kitaran varteen, lautapelien maailmaan ja frisbeegolf-radoille.

Jumalan valtakunnan työ on yhteinen juttu. Iloitsen suuresti siitä, ettei minun tarvitse tehdä työtäni yksin. Ympäriltäni löytyy hyviä tyyppejä, jotka rukoilevat työni puolesta ja mahdollistavat työni taloudellisella tuella. Lähetän rukousrinkiläisille kerran kuukaudessa sähköisen rukousviestin (whatsapp tai sähköposti), jossa kerron tarinoita kentältä ja jaan tärkeitä rukousaiheita.

Lähde mukaan tukirenkaaseeni täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä.

Taloudellinen tuki Peetin työlle:

Helmi Säästöpankki
FI06 4212 1120 0344 87
ITELFIHH

Viite: 13013

Anne Takala

(kuva: Jasmin Kauko)

Olen Anne Takala. Haluan tehdä Jeesuksen nimeä tunnetuksi ja ylistetyksi kaikkien kansojen keskuudessa. Opetan Raamattua ja vedän raamattupiirejä sekä suomalaisille että maahanmuuttajille. Alfa-kurssi on lähellä sydäntäni. Olen saanut nähdä, miten Herra pelastaa ja antaa uuden elämän. Hänelle ei mikään ole mahdotonta. Kutsun sinua mukaan maahanmuuttajatyön tiimiini ja Alfa-tiimiin palvelemaan Herraa omalla lahjallasi ja kokemaan hänen elämää muuttavan voimansa yhteisessä työssä. 

Lähde mukaan tukemaan Annen tukirenkaaseen täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä.

Taloudellinen tuki Annen työlle:

Helmi Säästöpankki
FI06 4212 1120 0344 87
ITELFIHH

Viite: 13039

Kallonen Peeti

piirijohtaja, Päijät-Häme

peeti.kallonen@sekl.fi

044 747 7764

Takala Anne

julistustyöntekijä, Päijät-Häme, Alfa-kouluttaja

anne.takala@sekl.fi

050 311 1980