Päijät-Hämeen Kansanlähetyksessä on kolme palkattua työntekijää, joilla on omat vastuualueensa piirin työssä.

Tutustu työntekijöihimme

Peeti Kallonen

(kuva: Susanna Lönnrot)

Olen Peeti ja johdan Päijät-Hämeen piirin toimintaa. Kansanlähetyksen näky on kertoa Jeesuksesta kaikkialla maailmassa ja rakentaa yhdessä hengellistä kotia kaikenikäisille. Tähän työhön haluan antaa panokseni Päijät-Hämeen piirin alueella. Erityisesti haluan rohkaista nuoria aikuisia elämään evankeliumia todeksi omassa elämässään ja löytämään paikkansa Jumalan perheväessä. Vapaa-ajalla uppoudun kitaran varteen, lautapelien maailmaan ja frisbeegolf-radoille.

Jumalan valtakunnan työ on yhteinen juttu. Iloitsen suuresti siitä, ettei minun tarvitse tehdä työtäni yksin. Ympäriltäni löytyy hyviä tyyppejä, jotka rukoilevat työni puolesta ja mahdollistavat työni taloudellisella tuella. Lähetän rukousrinkiläisille kerran kuukaudessa sähköisen rukousviestin (whatsapp tai sähköposti), jossa kerron tarinoita kentältä ja jaan tärkeitä rukousaiheita.

Lähde mukaan Peetin tukirenkaaseen täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä.

Taloudellinen tuki Peetin työlle:

Helmi Säästöpankki
FI06 4212 1120 0344 87
ITELFIHH

Viite: 13013

Aleksi Soininen – lapsi- ja nuorisotyö

Olen Aleksi ja teen työtä lasten sekä nuorten parissa. Jos haluat  tulla mukaan lasten, varhaisnuorten tai nuorten toimintaan, tai ihan vain kuulla lisää Kansanlähetyksen lapsi- ja nuorisotyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähde mukaan tukemaan Aleksin tukirenkaaseen täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä.

Taloudellinen tuki Aleksin työlle:

Helmi Säästöpankki
FI06 4212 1120 0344 87
ITELFIHH

Viite: 13152

Anne Takala

(kuva: Jasmin Kauko)

Olen Anne Takala. Haluan tehdä Jeesuksen nimeä tunnetuksi ja ylistetyksi kaikkien kansojen keskuudessa. Opetan Raamattua ja vedän raamattupiirejä sekä suomalaisille että maahanmuuttajille. Alfa-kurssi on lähellä sydäntäni. Olen saanut nähdä, miten Herra pelastaa ja antaa uuden elämän. Hänelle ei mikään ole mahdotonta. Kutsun sinua mukaan maahanmuuttajatyön tiimiini ja Alfa-tiimiin palvelemaan Herraa omalla lahjallasi ja kokemaan hänen elämää muuttavan voimansa yhteisessä työssä. 

Lähde mukaan tukemaan Annen tukirenkaaseen täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä.

Taloudellinen tuki Annen työlle:

Helmi Säästöpankki
FI06 4212 1120 0344 87
ITELFIHH

Viite: 13039

Kallonen Peeti

piirijohtaja, Päijät-Häme

peeti.kallonen@sekl.fi

044 747 7764

Soininen Aleksi

Juniorityön koordinaattori (60 %), SEKL, valtakunnallinen juniorityö, junnuleirit.

aleksi.soininen@sekl.fi

044 970 3140

Takala Anne

julistustyöntekijä, Päijät-Häme, Alfa-kouluttaja

anne.takala@sekl.fi

050 311 1980