Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti. (Matt. 28:19–20)

Olemme olemassa siksi, että evankeliumi tulee viedyksi kaikille ihmisille ja kansoille. Tule mukaan rukoilemaan maailmalla tehtävän lähetystyön ja kansojen puolesta, antamaan omastasi työhön ja viemään evankeliumia erityisesti niille, jotka eivät ole sitä kuulleet.

Lähetystilaisuudet

Haluatko tutustua maailmalla tehtävään lähetystyöhön paremmin? Tule mukaan lähetystilaisuuksiin, joita järjestämme seurakuntien kanssa Päijät-Hämeen alueella. Tulevat lähetystilaisuudet löydät täältä.

Minäkö maailmalle lähetystyöhön?

Koetko kutsumusta lähetystyöhön? Hae mukaan Kansanlähetyksen lähetyskurssille. Päijät-Hämeessä moni on saanut lähetyskutsun sydämeensä ja lähtenyt viemään ilosanomaa maailmaan Kansanlähetyksen kautta.

Lähetit maailmalla

Kansanlähetys Päijät-Häme tukee seuraavia lähettejä:

Ota yhteyttä

Kallonen Peeti

piirijohtaja, Päijät-Häme

peeti.kallonen@sekl.fi

+358 44 747 7764

Kirla Markus

piirityöntekijä, Päijät-Häme

markus.kirla@sekl.fi

050 323 2440