Päijät-Hämeen Evl.lut. Kansanlähetyksessä (PHKL) on mukana joukko erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä, joita yhdistää halu seurata Jeesusta ja elää lähellä Jumalaa. Piirimme tarkoitus ja tehtävä on varustaa jokainen toimimaan oman paikkakuntansa parhaaksi sekä viemään evankeliumia omaan lähipiiriin ja maan ääriin asti.

PHKL on itsenäinen yhdistys, joka toimii pääasiassa Päijät-Hämeen alueella. Kansanlähetys toimii Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetys- ja herätysliikkeenä. Toimimme useilla eri paikkakunnilla ja järjestämme toimintaa myös yhdessä seurakuntien kanssa. Haluamme yhdessä rakentaa hengellistä kotia sitä kaipaaville ja toimia alueemme ja paikkakuntamme parhaaksi. Toimitilamme sijaitsee Lahdessa (Saimaankatu 5B, 113).

PHKL järjestää Lahdessa Kohtaamispaikka-toimintaa yhdessä Lahden Kohtaamispaikka ry:n kanssa. Kohtaamispaikka on hengellinen koti ja yhteisö. Unelmoimme yhteisöstä, jossa on armon kyllästämä ilmapiiri ja saa olla ilman suorituspaineita. Tahdomme kasvaa uskossa Jeesukseen ja palvella ihmisiä niillä lahjoilla ja kyvyillä, jotka Jumala on meille antanut.

Share This