Miltä näyttää Kansanlähetyksen yhteisö?

Miltä kuulostaisi kuulua seurakuntaan, jossa tunnet ihmiset ja haluat viettää aikaa heidän kanssaan? Miltä tuntuisi sellainen yhteisö, joka tunnetaan tasapainoisesta hengellisestä elämästä? Entä miltä maistuisi elämä porukassa, joka ei elä itseään varten vaan elää lähetettynä? 

Olemme Kansanlähetyksessä ottamassa askelia yhteisön istuttamiseen Päijät-Hämeessä. Sisäpiirijuttua tästä ei tule – suunnan täytyy ehdottomasti näyttää ulospäin. 

Jeesus lähetti opetuslapset maailmaan tehtävän kanssa: “Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun oppilaitani (Matt 28:19, UT2020). Yhteinen tehtävä antaa yhteisölle yhteenkuuluvuuden tunteen ja takaa sen, että myös omien tarpeet tulevat kohdatuiksi. Kukapa kansanlähetysläinen ei innostuisi siitä, kun näkee evankeliumin menevän eteenpäin ihan nenänsä edessä! 

Kysymys sinulle: haluatko tulla mukaan rakentamaan uutta? Nyt sinulla on mahdollisuus olla pioneerina mukana alusta alkaen.

toukokuussa 2022, Peeti Kallonen, piirijohtaja

Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. (ps. 127:1)

Yhteisöilta Upilassa pe 17.6. klo 17–21

Yhteisöillassa vietämme kiireetöntä kesäiltaa nuotion ja nyyttärien äärellä, rukoilemme ja työstämme ajatuksia yhteisöstä. Loppuillasta lämpiää vielä saunat. Tule mukaan tutustumaan, unelmoimaan ja jakamaan ajatuksia.

17.00 Nyyttärit nuotiolla

18.00 Rukousta ja unelmia

19.00 Saunat ja kiireetöntä olemista

Upilan leirikeskus, Upilantie 66, Hollola.

Unelma yhteisöstä – rukousta ja fläppiä

Miltä näyttää Kansanlähetyksen yhteisö? Unelma yhteisöstä -illoissa on luvassa tutustumista, rukousta ja ideointia rennolla meiningillä.

Tule mukaan – rakennetaan yhdessä uutta!

Kesäkuussa ja elokuussa tiistaisin klo 18, Lähetyskoti, Saimaankatu 5.

7.6. | 14.6. | 21.6. | 28.6.

2.8. | 9.8. | 16.8. | 23.8.

Syksy 2022

Syksyllä 2022 jatkamme yhteisiä kokoontumisia joka toinen sunnuntai Kansanlähetyksen Lähetyskodilla. Kellonaika päätetään yhdessä kesän ideoinneissa.

Ota huomioon sellainen ”säävaraus”, että Herra saattaa kesän aikana johdattaa meidät myös johonkin toiseen suuntaan.

Seuraa ilmoittelua somessa ja www.phkl.fi

Parhaiten pysyt mukana olemalla mukana!

Kallonen Peeti

piirijohtaja, Päijät-Häme

peeti.kallonen@sekl.fi

044 747 7764