SIEMEN-rukouskampanjassa etsitään rukouksessa, mihin Jumala haluaa Päijät-Hämeen Kansanlähetystä käyttää. Rukouskampanjan aikana teimme rukoukseen kutsuvia videioita. Jaoimme rukouksia Whatsappissa ja kokoonnuimme useaan otteeseen rukousiltoihin.

Kampanjan aikana Päijät-Hämeen kansanlähetyksessä vahvistui näky siitä, että meidän on aika rakentaa yhteisö. Nyt on aika rukoilla, että tämä siemen saisi itää ja saisi kasvun Jumalalta.

Kiitos kaikille mukana olleille!

SIEMEN videot

Video 3. Mikä on Sinun hyvyytesi sato, joka voisi moninkertaistua?

Video 2. Miten Peeti ja Anne ovat kokeneet SIEMENEN?

Video 1. SIEMENEN esittelyvideo

Nyt on aika etsiä Jumalaa…

Kutsumme sinut mukaan SIEMEN rukouskampanjaan, jossa tapahtuu kolme asiaa: olemista, kuulemista ja kylvöä.

Pääsiäisen aikaan kuuluu aina uusi elämä, mutta sitä edeltää ristin kuolema ja haudan pimeys.  Jumalan valtakunnan elämässä on lainalaisuus, jossa ensin vanha kuolee ja sitten uusi alkaa. Ennen uuden alkua on välitila.

Myös Jeesus opetti tästä vehnänjyvä vertauksessa:

Totisesti, totisesti: jos vehnänjyvä ei putoa maahan ja kuole, se jää vain yhdeksi jyväksi, mutta jos se kuolee, se tuottaa runsaan sadon. –Jeesus (Joh 12:24)

Nyt me olemme myös välitilassa. Vanha on mennyt emmekä tiedä, mitä tämän jälkeen. Mikä on se uusi? Tämä on tärkeä tila, koska tässä tilassa Jumala valmistaa meitä siihen uuteen. Tämän takia haluamme yhdessä etsiä, mitä Jumala haluaa puhua meille Kansanlähetyksessä.

Tätä rukousta varten synnytimme SIEMEN rukouskampanjan, jossa on tarkoitus pysähtyä Jumalan eteen, etsiä Jumalan valtakuntaa ja jakaa rukouksessa saatuja ajatuksia ja vastauksia muille.

Jakamista varten liitty SIEMEN rukouskampanjan Whatsapp-ryhmään lähettämällä viestiä Peeti Kalloselle tai Anne Takalalle.

Olemme tästä kampanjasta innoissamme ja toivottavasti tämä innostaa sinuakin tulemaan mukaan rukoukseen. Lyhyesti:

 

Kallonen Peeti

piirijohtaja, Päijät-Häme

peeti.kallonen@sekl.fi

044 747 7764

Takala Anne

julistustyöntekijä, Päijät-Häme, Alfa-kouluttaja

anne.takala@sekl.fi

050 311 1980